Slide background

Vi skaber vækst

Bliv investor

At være investor i Mayday

En investorrolle i Mayday Invest A/S kan have flere afskygninger. Den passive investor, der investerer i en god ide, sag og organisation. Eller en aktiv investor, der kombinerer investeringen med rollen som partner, som defineres som en aktiv, medarbejdende ressource, der arbejder projektbaseret i Mayday Invest eller i et af portefølje-selskaberne, enten i driften eller på bestyresesniveau.

Alle Mayday’s partnere har en stærk og omfattende erhvervsfaglig baggrund, der gør det muligt for selskabet at yde den bedste rådgivning og træffe de bedste beslutninger for porteføljeselskaberne og vore medaktionærer.

At være partner

  • Passiv investor

    Som passiv investor får du mulighed for at være en del af den forventede værditilvækst i Mayday Invest.

  • Aktiv investor og bestyrelsesmedlem

    Man er aktiv investor i advisory boards for en eller flere af porteføljeselskaberne, samt har bestyrelsesposter i porteføljeselskaber

  • Investor og direktør

    Man er aktiv investor med direktørstilling i egen porteføljevirksomhed med 100% fokus i den virksomhed

Partnerprofil

Partnerne i Mayday har alle det til fælles, at de i gennem deres karriere har besat chef- og direktørstillinger indenfor forskellige fagområder og brancher. Samme krav og forventning gælder nye partnere, som er kommet til et sted i deres karriere, hvor de ønsker og er i stand til at blive medinvestor i den virksomhed, de arbejder – og være del af et stærkt og dynamisk partner-team.

Fordele

Som investor i Mayday Invest A/S får man mulighed for at blive en del af et spændende og inspirerende team af partnere, som arbejder internationalt med små og store virksomheder og iværksættervirksomheder.
Ydermere kan man udvide sin rolle i Mayday til også at være partner, bestyrelsesmedlem eller direktør i en af porteføljevirksomhederne.

I disse roller og som medlem af advisory boards kan man gøre brug af den viden og erfaring man har tilegnet sig i sin karriere samtidig med at man har gode sparringspartnere og personer med bred og forskellige erfaring i egne rækker.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at blive partner eller investor i Mayday Invest A/S?
Kontakt Peter Eric Mathies eller Steen Pedersen for yderligere informationer.

Peter Eric Mathies

Peter Eric Mathies

CEO, Mayday Invest A/S

E-mail: pma@mayday-Invest.dk

Steen Pedersen

Steen Pedersen

Bestyrelsesformand

Email: sfp@mayday-Invest.dk