Slide background

Vi skaber vækst

Firmaprofiler

Mayday Invest A/S fokuserer hovedsageligt på to forskellige virksomhedstyper: små til mellemstore virksomheder, samt iværksætter virksomheder.

De små til mellemstore virksomheder kan være nogen, der står over for et generationsskifte, virksomheder der søger nye investorer, virksomheder der vil internationaliseres eller virksomheder som står foran en gennemgribende turn-around. Fælles for dem alle er, at de er inden for markederne detail, distribution, produktion, telekommunikation eller mobiltelefoni, samt at de mangler ny kapital. Virksomhedernes produkter skal være af en sådan karakter, at der ikke kræves stor specialviden inden for forskning, teknik eller lignende for at bære virksomheden videre.

Iværksættervirksomhederne er tilknyttet porteføljeselskabet Imakers. Her samarbejder man med iværksætteren, normalt ud fra en no-cure, no-pay model og fastsætter klare mål for opstart af virksomheden og hvordan man sammen gør den til en succes.

Mayday Invest A/S kan for disse virksomheder tilbyde ny kapital kombineret med viden og erfaring, som kan skabe værdi for virksomhederne. For alle porteføljeselskaber tilknyttet Mayday gælder det, at Mayday Invest A/S er medejer. Mayday tjener først penge på porteføljevirksomheder, den dag de er profitable og/eller modne til salg. Det er dermed i Mayday’s interesse at skabe mest mulig værdi i virksomhederne.

Fordele

Mayday Invest A/S er aktive medejere, som tager både stafetten og ansvaret for vores porteføljevirksomheder.

Mayday bringer via sin bredt sammensatte aktionærkreds forskellig og bred viden og et enormt netværk ind, som virksomhederne kan profitere af.

For hver og én indsætter vi en bestyrelsesformand og medejer, som er tæt knyttet til driften. Med vores unikke netværk i Danmark og internationalt, samt stærke kompetencer i partnerkredsen, bringer vi virksomhederne frem til deres fulde potentiale.

Kontakt os

MAYDAY INVEST A/S

Lundsbjerg Industrivej 13
DK-6200 Aabenraa

Tlf.: +45 73 32 61 50
E-mail: info@mayday-invest.dk
CVR: 32088562