Ny medinvestor skaber yderligere vækstgrundlag for Mayday Invest

Søren GØnge

Søren Gønge, til venstre, ses her ved første spadestik til sin logistikvirksomhed DanX’s nye logistikcenter i Taulov.

Den sjællandske logistikmand Søren Gønge har investeret i det sønderjysk-baserede væksthus Mayday Invest, der har som erklæret målsætning at bidrage til skabelsen af gode og succesrige erhvervshistorier i specielt det sydjyske område.

Søren Gønge er den anden nye investor i Mayday Invest i 2013 efter at energi- og kommunikationsselskabet SE tidligere på året også investerede i Mayday Invest.

”Med Søren Gønges og tidligere SE’s investering i Mayday Invest har vi styrket det finansielle grundlag til at eksekvere den vækststrategi, vi har defineret for selskabet”, siger Mayday-CEO Carsten Normann.

Carsten”Vi har solgt eller afviklet en del selskaber, som ikke passede helt ind i vores portefølje og til vore intentioner om fremtidens Mayday Invest. Vi er blevet endnu mere fokuseret på, hvad der skal til for at realisere vore vækstmål, som vi lidt utraditionelt ikke alene måler i potentiale eller bundlinje, men også antal arbejdspladser, vi skaber. Med kapitalgrundlaget kan vi også mere målrettet kigge på eksisterende virksomheder, der trænger til udvikling eller måske skal generationsskiftes”, forklarer Carsten Normann.

”Jeg kom via mit netværk i kontakt med de sønderjyske dynamoer og investerede for nogle år siden i deres ide-virksomhed Imakers sammen med nogle andre partnere. Det forløb har jeg været godt tilfreds med og har dermed kunne følge Mayday Invests udvikling fra sidelinjen. Jeg tror på personerne bag virksomheden, og jeg tror på potentialet, fordi de har fat i noget rigtigt og gør tingene på en fornuftig måde, hvor pengene ikke går til dyre lederlønninger, selvom det er nogle erfarne erhvervsfolk, der har stiftet og driver Mayday Invest”, begrunder Søren Gønge sin investering i Mayday Invest.

Søren Gønge har skabt logistikvirksomheden DanX helt fra bunden over de forgangne tyve år ud fra hovedsædet i Vallensbæk og med datterselskaber i de nordiske broderlande. DanX er en specialiseret logistikvirksomhed med særlig fokus på IT – og automobilbranchen, hvor de over natten henter reservedele på centrallagre i T yskland og Benelux, bringer til Danmark og fra deres centrale lagre fordele på flere hundrede biler, der fordeler varerne landet over allerede næste dag.

Der er 350 medarbejdere i koncernen.

0 Ignorer svar

Skriv en kommentar

Deltag i diskussionen.
Byd ind med din kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAPTCHA Image

Reload Image