Mayday åben for nye partnere

Mayday artikelMayday Invest indlemmer gerne nye partnere og investorer i bestræbelserne på at skabe yderligere vækstvirksomhedern i porteføljen.
Det slår bestyrelsesformand Steen F. Pedersen fast i denne artikel i JydskeVestkysten, klik her

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for partnerskab i Mayday Invest A/S, så kontakt os.

mayday_invest_logo

Ny medinvestor skaber yderligere vækstgrundlag for Mayday Invest

Søren GØnge

Søren Gønge, til venstre, ses her ved første spadestik til sin logistikvirksomhed DanX’s nye logistikcenter i Taulov.

Den sjællandske logistikmand Søren Gønge har investeret i det sønderjysk-baserede væksthus Mayday Invest, der har som erklæret målsætning at bidrage til skabelsen af gode og succesrige erhvervshistorier i specielt det sydjyske område.

Søren Gønge er den anden nye investor i Mayday Invest i 2013 efter at energi- og kommunikationsselskabet SE tidligere på året også investerede i Mayday Invest.

”Med Søren Gønges og tidligere SE’s investering i Mayday Invest har vi styrket det finansielle grundlag til at eksekvere den vækststrategi, vi har defineret for selskabet”, siger Mayday-CEO Carsten Normann. Læs mere

SE og Mayday Invest går sammen om at skabe vækst og udvikling i Sønderjylland

Energi- og teleselskabet SE er trådt ind som partner og investor i Mayday Invest, der har til formål at skabe erhvervsudvikling og vækst i Sønderjylland især. Med SE om bord vil Mayday Invest investere yderligere i regionen, og målet er at skabe nye arbejdspladser og succesrige virksomheder.

SESE har investeret midler fra sin Regionale udviklingsfond. Formålet er at understøtte Maydays bestræbelser på at skabe erhvervsudvikling og vækst – med særligt fokus på Sønderjylland. Læs mere